keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kajaanin KomNL esillä Kainuuilmiössä!

Kainuuilmiö järjestetään perjantaina 4.3.2011 alkaen kello 11.00 ja tapahtuma päättyy huikean toisen paneelin jälkeen kello 20.00. Kainuuilmiön tapahtumapaikkana toimii Kajaanin Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus. 

Kainuuilmiön tarkoitus on kertoa nuorille vaikuttamisen tärkeydestä. Tarkoituksena järjestää nuorille vaikuttamismahdollisuuksista kertova tilaisuus, eli missä ja miten voit vaikuttaa yhteiskunnassa. Samalla pohdittaisiin miksi nuoret ovat vieraantumassa politiikan ja vaikuttamisen piireistä. 

Kajaanin KomNuoria pyydettiin myös mukaan tapahtumaan omalla esittelypisteellä. KomNuorista tapahtumaan osallistuu tämän hetkisten tietojemme mukaan ainakin Marianne Maksniemi ja Jonas Kettunen jotka molemmat ovat SKP:n listoilta ehdokkaana eduskuntavaaleissa.

Jonas osallistuu myös nuorten kansanedustajaehdokkaiden paneeliin klo 16.00 - 17.15

Kainuuilmiö on vaikuttamistapahtuma nuorille ja nuorille aikuisille. Tapahtuman on tarkoitus olla mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä, eikä vain poliittinen, tylsä puhetilaisuus.

Tapahtumaa on järjestämässä monia kainuulaisia nuorten vaikuttamisjärjestöjä, oppilaskuntia ja nuorisopoliittisia järjestöjä. Luvassa on mielenkiintoisia paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista mm. ruotsin kielestä ja muista nuoria koskevista asioista. Lisäksi on erilaisia työpajoja, tanssiesityksiä ja puhujia kertomassa vaikuttamisesta.

Tarkoitus on myös järjestää mielenosoitus jossa voit osoittaa mieltäsi sinulle tärkeistä asioista. Nuoret ovat pääosassa tässä tapahtumassa.

Ikäihmisiltä pääsy kielletty, tämä on nuorten tapahtuma! Jos olet 14-29 vuotias ja haluat tietää vaikuttamismahdollisuuksistasi tässä yhteiskunnassa niin tule ihmeessä paikan päälle. Siellä selviää miten monella tavalla voit vaikuttaa.

Tervetuloa tutustumaan KomNL:ään ja muihin nuoriin poliittisiin henkilöihin, puolueisiin ja nuorisojärjestöihin!

Tapahtuman kotisivut ja tarkemman ohjelman löydät täältä>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti